Публікації

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ПРЕЗЕНТАЦІЯ “ВІДРОДЖЕННЯ ЗАБУТИХ СТРАВ: КАРТОПЛЯНА КОВБАСА”

"КИЇВЩИНА КУЛІНАРНА : ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІСТЬ"

В РАМКАХ ПРОЄКТУ “КИЇВЩИНА КУЛІНАРНА-ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІСТЬ”

ПЕДАГОГІЧНЕ СПІЛКУВАННЯ « РОБІТНИЧІ ПРОФЕСІЇ – ЗАПОРУКА ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ»

Звіт проведення місячника методичної роботи.

грузинська кухня

Традиційні страви та основні кулінарні технології бельгійської та люксем...

Кухня народів Італії: страви, традиції, особливості

Особливість харчування народів Португалії Асортимент страв та особливос...

Національна іспанська кухня: поєднання різних кулінарних шкіл.

день вишиванки 20.05.2020 р.

1 червня день захисту дітей - 2020 р.

день матері 2020

ПРОВЕДЕННЯ ПОТОЧНОГО ТА ПІДСУМКОВОГО КОНТРОЛЮ ЗНАНЬ З ПРЕДМЕТУ ЗАРУБІЖНА КУХНЯ.

ПЕДАГОГІЧНА РАДА "ПРО ПІДСУМКИ ДІЯЛЬНОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ У 2019/2020 РОЦІ ТА ЗАВДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОГО КОЛЕКТИВУ НА 2020/2021 Н. Р.

МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА “СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ 2020”