"КИЇВЩИНА КУЛІНАРНА : ТРАДИЦІЇ ТА СУЧАСНІСТЬ"

Хоч турботи не малі
Вже ковбаска  на столі
 Раді ми гостей вітати,
 Кращий досвід передати.


   Учні Яготинського центру професійно-технічної освіти, які навчаються за професією "Кухар, кондитер" запросили всіх на  пошуково - інформаційний  проект "Київщина кулінарна: традиції та сучасність".

 Вони зазначили:
- в українській кухні  безліч рецептів домашніх ковбас, з найрізноманітнішими  начинками,  тут  величезний простір для кулінарної творчості. Творча група на чолі з методистом  Жмурою О.І. за участю майстрів виробничого навчання Євсович О.М., Надточій С.М., Тюпа Р.М., Кулікова В.П. та учнів поділилися  оригінальним  давнім  рецептом картопляних ковбас, які приготували за своїм вишуканим рецептом.

Коментарі